PRODUKTER

Här hittar du de produkter vi har till försäljning. De flesta går att anpassa efter önskemål. Letar du efter en produkt som du inte hittar här? Tveka inte att kontakta oss eftersom vi även tar emot specialbeställningar.

När du hittat det du vill ha, skicka e-post till info@skogvangshus.se. Uppge vilken produkt du vill ha, storlek eller mått, önskemål om färg och givetvis namn och kontaktuppgifter. Har du frågor så är det bara att höra av dig!


Innetofflor
Varma och mysiga tofflor för kalla fötter. Kan fås i vilken storlek som helst så även de storfotade kan få varma fötter. Uppge längd från häl till stortå vid beställning. Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris 250 kr

Innersulor
Innersulor till skor och stövlar. Hjälper till att hålla värmen och ger en bekvämare gång. Cirka 1 cm tjocka som nya men "plattar" till sig efter en tids användande. Uppge längd från häl till stortå vid beställning. Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris 75 kr

Tumvantar
Varma tumvantar för kalla vinterdagar. Kan fås måttbeställd. Mät från handled till långfinger och uppge vid beställning. Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris 250 kr

Kamprulle
Kamprulle för träning/lek med hundar. Kan fås i fårskinn eller tovade. Storlekar från 10 cm lång med diameter 4 cm och uppåt. Uppge önskad storlek vid beställning.

Pris från 125 kr

Hundtäcke
Mysigt täcke som håller hunden varm. Görs skräddarsytt efter beställning.
Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris från 300 kr

 

Hundtäcke med ben
Mysigt täcke som håller hunden varm. Görs skräddarsytt efter beställning. Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris från 300 kr

Schabrak
Schabrak/vojlock till hästar. Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris 400 kr

Fäll
Sköna fällar att lägga tex i buren till katten eller hunden. Liten 80 x 50 cm, Mellan 90 x 60 cm eller Stor 90 x 80 cm. Kan även fås enligt önskat mått. Max 90 x 80 cm. Färgerna varierar beroende på vilka får som har klippts senast. Vanligtvis finns de i vitt, grått, svart och brunt.

Pris
Liten 250 kr
Mellan 350 kr
Stor 400 kr

Tvål i tovat fodral
Fodral/skydd till tvålen. Lanolinet i ullen har mjukgörande effekt på huden och fodralet gör att man slipper kladd av tvålrester på handfatet. Finns i två modeller, en med insydd tvål och en där tvålen kan bytas ut. Välj mellan parfymerad eller oparfymerad tvål (godkänd av astma och allergiförbundet) vid beställning.

Pris
Insydd tvål 125 kr
Fodral med tvål 150 kr